RE: Menu świąteczne pałacu w Konarach Cytuję ANTYOBYWATEL:
Cytuję spajker.:
ja mam w ofercie karczek pieczony w ziołach. piekł go kark z sziarami lubiący zapalić sobie zioło. mam też bigos staropolski z grzybami. pamięta go chyba jeszcze kmicic a ze starości wyrosły na nim pieczarki. prosto z piwnicy. poza tym to mogę zamówić w konarach cały zestaw z menu a wyjdzie taniej niż 1 pączek u gesslerowej albo 1 szaszłyk na wrocławskim jarmarku.
Do tego jeszcze masz zryty beret,syfilis,monopol na "mogę odstawić wózek" pod Biedrą .
do tego możesz robić jako wkładka mięsna do gołąbków a twojego mózgu na dwa uszka nie wystarczy.
RE: Menu świąteczne pałacu w Konarach Cytuję spajker.:
ja mam w ofercie karczek pieczony w ziołach. piekł go kark z sziarami lubiący zapalić sobie zioło. mam też bigos staropolski z grzybami. pamięta go chyba jeszcze kmicic a ze starości wyrosły na nim pieczarki. prosto z piwnicy. poza tym to mogę zamówić w konarach cały zestaw z menu a wyjdzie taniej niż 1 pączek u gesslerowej albo 1 szaszłyk na wrocławskim jarmarku.
Do tego jeszcze masz zryty beret,syfilis,monopol na "mogę odstawić wózek" pod Biedrą .
RE: Menu świąteczne pałacu w Konarach Cytuję Cześ:
Cytuję spajker.:
RE: Menu świąteczne pałacu w Konarach Cytuję spajker.:
RE: Menu świąteczne pałacu w Konarach
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów, nie zamieszczaj nasyconym nienawiścią, obraźliwych komentarzy. Jeśli widzisz wpis, który jest hejtem, użyj opcji - zgłoś administratorowi.
Komentarze
Cytuję ANTYOBYWATEL:
do tego możesz robić jako wkładka mięsna do gołąbków a twojego mózgu na dwa uszka nie wystarczy.
Cytuję spajker.:
Do tego jeszcze masz zryty beret,syfilis,monopol na "mogę odstawić wózek" pod Biedrą
.
Cytuję Cześ:
piszę milcząco autysto z podpierduchowa.
Cytuję spajker.:
Weź zamilcz tępaku!!!
ja mam w ofercie karczek pieczony w ziołach. piekł go kark z sziarami lubiący zapalić sobie zioło. mam też bigos staropolski z grzybami. pamięta go chyba jeszcze kmicic a ze starości wyrosły na nim pieczarki. prosto z piwnicy.
poza tym to mogę zamówić w konarach cały zestaw z menu a wyjdzie taniej niż 1 pączek u gesslerowej albo 1 szaszłyk na wrocławskim jarmarku.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.