ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

Krzysztof
wszędzie bajzel
Niestety Polskie ustawodawstwo jest pożywką do tworzenia bajzlu w kraju, czego konsekwencją jest możliwość robienia przekrętów na dużą skalę . Proszę zwrócić uwagę Sądy wydają wyroki na zasadzie uznaniowości i na zasadzie aby mieć święty spokój , instytucje pt US , ZUS to ślepi wykonawcy idiotycznych przepisów autorstwa Rządu , Obywatel w tym kraju to zwykłe zero , oraz przedmiot nie podmiot do świadczenia wszelkich danin na rzecz nieudolnego Państwa i coraz chciwszej administracji .Niestety jestem już wiekowy , ale takiego bajzlu w funkcji Państwo, to nie pamiętam od lat 60 . Szlag mnie mało nie trafi , że ten kto prowadzi prywatną działalność gospodarczą w tym kraju , musi liczyć nawet grosze aby przetrwać ponieważ Ustawa o Zamówieniach Publicznych nadal daje zamówienia tylko najtańszym , a nie solidnym , a w aparacie Państwowym przewala się miliony , a min Prezesom spółek państwowych płaci się takie wynagrodzenia , że uczciwy człowiek to może zapomnieć , Gdybym miał 30/40 lat wyjechałbym z tego kraju , dzisiaj mnie już nikt nie chce bo jestem tzw za stary tu i tam . Ten kraj to raj dla wszelkiej maści cwaniaków i złodziei kompletnie nie mam zaufania do tego Państwa i nie mam już żadnego wyboru oraz nadziei , że coś się zmieni . Obecnie najważniejsze jest być partyjnym i mieć dobre koleżanki i dobrych kolegów reszta przyjdzie sama.
0
Zdzichu
Uczniowie widmo
O oświadczeniu majątkowym Boreckiej aż huczy :-* Czekamy na oświadczenie obecnego p.o. dyrektora . Dlaczego jeszcze go nie widać? .... Czyżby miał coś do ukrycia? Pewnie zarobił niewiele mniej!
0
Asia
Martwe dusze
15 martwych dusz to za jeden rok! A lata przed i po kontrolowanym roku? Tam pewnie też są pomyłki. Jak przyjdzie nam to oddać to powiat nie udźwignie takiego obciążenia! Ale to tylko " pomyłka" Ha, ha, ha.... Kto w to uwierzy!
0
wojtek
uczniowie widmo
Tyle co ta pani nie zarobił ani Starosta ani Burmistrz ani Minister światy.Gdzie jest prokurator ??????????. ątej placówce trzeba skontrolować zarzadzanie majatkiem i realizację ustawy o zamówieniach publicznych. Bo jesli 15 martwych dusz to pomyłka to mozna sobie wyobrazić co dzieje się w w/w tematach.
0
fred
media
A Może media są lekarstwem?(napewno nie słowo regionu)
0
Aga
uczniowie widmo
Dlaczego sprawą dochodów (patrz oswiadczenia majatkowe z ostatnich lat) kierownictwa tej placówki oświatowej nie zajmuje się prokuratura na co czeka jeszcze Zarząd Starostwa Powiatowego ?
0
Rychu
Martwe dusze
Przy takich zarzutach dyrektorka powinna być zwolniona DYSCYPLINARNIE razem ze swoim klubem towarzyskim w szkole i starostwie!!!!! ! ten proceder trwa od LAT tu nie chodzi o jeden rok! SKANDAL a gdzie prokuratura?
0
Krzychu
Ofiara?
Ciekawe kto wypłacał tej "Pani" takie pieniądze, gdzie była księgowa ze szkoły/starostwa? Sama sobie przecież nie brała. Dobry układ!
0
Jurek
Prywatny folwark
Właśnie jestem po lekturze oświadczeń majątkowych kierownictwa jednostek podległych powiatowi. CIEKAWA LEKTURA! Jeśli chcecie podnieść sobie ciśnienie, to zajrzyjcie na BIP Starostwa Powiatowego w Strzelinie. Oto przykład jak z państwowej szkoły można urządzić sobie prywatny folwark. Dowodem na to niech będą oświadczenia majątkowe kierownictwa tej placówki oświatowej. Ciekawe kiedy i czy wogóle ktoś się zajmie tym procederem.Czyżby "uczniowie widmo" z roku na rok mieli wpływ na coraz wyższe dochody?
0
Daniec
Przyzwolenie
A gdzie był nadzór jak pani dyrektor robiła takie przekręty??? Tłumaczenie że to omyłkowo??? A proszę spojrzeć ile dyrekcja tej szkoły zarobiła w ubiegłym roku, to chyba najbardziej dochodowa firma w powiecie strzelińskim. Przypadek????
0

Przeczytaj także