ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

spajker.
RE: Inwazja Rosji na Ukrainę - raport sytuacyjny
Tego nie zobaczyszTV powiedziała :
Trzeba odstawić emocje na bok i stwierdzić, że Putin dba o interesy Rosji. Była umowa, że NATO nie rozszerza się na wschód, a w tej chwili Amerykanie obstawili całą Europę wschodnią swoimi bazami i planowali zainstalować się na Upaninie. To tak jakby ZSRR lub Rosja chciałaby zainstalować się w Meksyku. Przypomnę tylko konflikt Kubański i ówczesne osranie anglosaskich psów, które mogło doprowadzić do wojny jądrowej. Jak Kali ukraść krowę, to dobrze, ale jak Kalemu ukradną krowę to źle. Prywatnie rozmawiałem z ludźmi z Doniecka, oni od 8 lat wyczekiwali pomocy z Rosji, bo podczas konfliktu banderowcy potrafili jednorazowo zamordować 8000 ludzi pochodzenia rosyjskiego na wschodzie, ale o tym nikt nie mówi. Tam Rosjanie wjeżdżają do miasta i są witani. Jadą do Mera, pytają się czy wszystko funkcjonuje i jadą dalej, po swoje ziemie.
to jest propaganda konfederacji. jego eminencja obłąkana jąkała w muszcze zawsze mówi jego eminencja władimir władimirowicz putin, jego eminencja łukaszenko. konfederaści to rusofile. ten obłąkaniec putin chce być carem, korwin chce być królem polski, korwin wszystkich wyzywa od lewaków ale nie wspomina o tym że był komunistyczym aktywistą ze stronnictwa demokratycznego w czasach prl zblokowanego z pzpr w ramach frontu jedności narodu. putin wysłał na wojnę dzieci. korwin ma wśród swoich wyznawców dzieci. dzieci sa naiwne i zafascynowanego wodzem niczym muzułmanin mahometem. strzeliński konfederasta cześ występuje tu pod różnymi nickami a jego chmstwo jest podobne do korwinowego a jego agresja jest rodem z prorosyjskiej młodzieży wszechpolskiej. konfederaści i cześ nazywają dobrobyt ujny - kołchozem a dawnego dyrektora kołchozu- łukaszenkę nazywają per jego eminencja. odpadek umysłowy, którego mózg nawet narządu mowy nie ogarnia, fafluniąc sie śliniąc i jąkając jawi się dla czesów jako wódz plemienia. w strzelinie konfederastia jest dwuosobowa. jeden z konfederastów to cześ.

0
ewa2
Tego nie zobaczyszTV powiedziała :
Trzeba odstawić emocje na bok i stwierdzić, że Putin dba o interesy Rosji. Była umowa, że NATO nie rozszerza się na wschód, a w tej chwili Amerykanie obstawili całą Europę wschodnią swoimi bazami i planowali zainstalować się na Upaninie. To tak jakby ZSRR lub Rosja chciałaby zainstalować się w Meksyku. Przypomnę tylko konflikt Kubański i ówczesne osranie anglosaskich psów, które mogło doprowadzić do wojny jądrowej. Jak Kali ukraść krowę, to dobrze, ale jak Kalemu ukradną krowę to źle. Prywatnie rozmawiałem z ludźmi z Doniecka, oni od 8 lat wyczekiwali pomocy z Rosji, bo podczas konfliktu banderowcy potrafili jednorazowo zamordować 8000 ludzi pochodzenia rosyjskiego na wschodzie, ale o tym nikt nie mówi. Tam Rosjanie wjeżdżają do miasta i są witani. Jadą do Mera, pytają się czy wszystko funkcjonuje i jadą dalej, po swoje ziemie.
Spadaj ruski trolu.

0
Tego nie zobaczyszTV
Winne NATO.
0
spajker.
cześ powiedziała :
KKK powiedziała :
Klip powiedziała :
Zastanawiam sie czy jakby nas Niemcy bili czy ukraina by nam tak pomogła czy zrobili by Wołyń jak pokazała historia
Mnie zastanawia wiedza historyczna polek jeżdżących do Niemiec myć dupy byłym ssmanom. W obecnej sytuacji zawiści historyczne należy odstawić na bok i pomóc tym biednym ludziom w ciężkiej sytuacji.
Pieniądze nie śmierdzą :D
ale ty tak.

0
cześ
KKK powiedziała :
Klip powiedziała :
Zastanawiam sie czy jakby nas Niemcy bili czy ukraina by nam tak pomogła czy zrobili by Wołyń jak pokazała historia
Mnie zastanawia wiedza historyczna polek jeżdżących do Niemiec myć dupy byłym ssmanom. W obecnej sytuacji zawiści historyczne należy odstawić na bok i pomóc tym biednym ludziom w ciężkiej sytuacji.
Pieniądze nie śmierdzą :D

0
KKK
Klip powiedziała :

0
Walden
Raptus powiedziała :
Walden powiedziała :
Raptus powiedziała :
Putin to dla mnie teraz drugi osama bin laden i tak samo powienien skończyć. Świat nie powinien sie tak bezczynnie przyglądać kolejnej putinowskiej agresji! Te dyktatorskie rządy putina muszą zostać obalone
Ja tam na znak protestu proponuje - nie kupować chleba pieczonego na rosyjskim gazie- nie tankować paliwa sprowadzanego z Rosji- nie grzać domu rosyjskim węglem- nie oglądać '' ligi mistrzów '' sponsorowanej przez Gazprom'Pozbądźmy sie wszystkiego co ma składowe rosyjskiego gazu , węgla i ropy i zobaczymy kto dłużej wytrzyma.
Piec gazowy do chleba? Raczej wszystkie piekarnie mają elektryczne piece na chleb. A od 1 października gaz bedziemy mieli z norwegi za pośrednictwem baltic pipe, umowa jamalska z ruskimi konczy sie w tym roku i nie bedzie przedłużana. Przeciez polska jest węglową potęgą. Ty lepiej nie pleć bzdur jak kryptorusek z niemiec, z mordercami się nie współpracuje, a tych dzikusów trzeba wykluczyć z życia na arenie europejskiej, niech sie zamkną jak jak korea.
Jasne - piekarnie na prąd , gaz z Norwegii , węgiel z polskiej kopalni - jeszcze dodaj za dzieci bocian przynosi .

0
Raptus
Walden powiedziała :
Raptus powiedziała :
Putin to dla mnie teraz drugi osama bin laden i tak samo powienien skończyć. Świat nie powinien sie tak bezczynnie przyglądać kolejnej putinowskiej agresji! Te dyktatorskie rządy putina muszą zostać obalone
Ja tam na znak protestu proponuje - nie kupować chleba pieczonego na rosyjskim gazie- nie tankować paliwa sprowadzanego z Rosji- nie grzać domu rosyjskim węglem- nie oglądać '' ligi mistrzów '' sponsorowanej przez Gazprom'Pozbądźmy sie wszystkiego co ma składowe rosyjskiego gazu , węgla i ropy i zobaczymy kto dłużej wytrzyma.
Piec gazowy do chleba? Raczej wszystkie piekarnie mają elektryczne piece na chleb. A od 1 października gaz bedziemy mieli z norwegi za pośrednictwem baltic pipe, umowa jamalska z ruskimi konczy sie w tym roku i nie bedzie przedłużana. Przeciez polska jest węglową potęgą. Ty lepiej nie pleć bzdur jak kryptorusek z niemiec, z mordercami się nie współpracuje , a tych dzikusów trzeba wykluczyć z życia na arenie europejskiej, niech sie zamkną jak jak korea.

0
Walden
Raptus powiedziała :

0
spajker.
Klip powiedziała :
odpowiedź- nie wiadomo. zależy od sytuacji. w 1943 ukraińcy walczyli o swoją ojczyznę wyganiając z niej polaków. wykorzystali okazję. dzisiaj polska pomaga SOBIE i rękoma ukraińców chce zabić cara putlera, który ma imperialne ambicje i chce mieć granice rosji na odrze i nysie łużyckiej. nie pomożesz ukrainie to jutro putler będzie oswobadzał kilku rosjan z legnicy i stworzy tam legnicką noworosję i wiązowską noworosję. jak powstanie blok polska-ukraina to niemcy się mocno zastanowią nad sensem napadania na polskę. polsce opłaca sie wspierać ukrainę a ukrainie opłaca się wspierać polskę.

0

Przeczytaj także