ZNAJDŹ NA STRONIE

UWAGA!

Gdy liczba negatywnych głosów na dany komentarz osiągnie 15, zostanie on automatycznie ukryty, niemniej pokazywać się będzie przy nim opcja "kliknij, aby wyświetlić". Kiedy jednak dany komentarz osiągnie 20 negatywnych głosów, zostanie automatycznie wycofany z publikacji na stronie i już nikt nie będzie mógł go zobaczyć (poza administratorem strony).
Dodając komentarz przestrzegaj norm dyskusji i niezależnie od wyrażanych poglądów nie zamieszczaj obraźliwych wpisów. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, kliknij choragiewka875zieloną chorągiewkę i zgłoś swoje uwagi administratorowi.

Ukryj formularz komentarza

2500 Pozostało znaków

...
RE: Sprawdź, jak rozwija się Dolny Śląsk. Raport o stanie Województwa dostępny online
Inwestycje drogowe – remonty i budowa dróg; działania planistyczne przy dalszym rozwoju sieci dróg szybkiego ruchu; kontynuacja budowy Wschodniej Obwodnicy Wrocławia; realizacja 20 inwestycji drogowych współfinanso wanych ze środków Unii Europejskiej,To chyba nasz powiat omijają te inwestycje :o lol
0
spajker.
RE: Sprawdź, jak rozwija się Dolny Śląsk. Raport o stanie Województwa dostępny online
cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
cześ powiedziała :
Ja pamiętam tylko plandemię którą zamienili na putinowską wojenkę, taki to rozwój... sad
kim są pni? ci ktprzy pandemię na wojnę zamieniają?
Chyba leki ci przestały działać matołku :D
oni zamienili wirusa na wojnę jak to się robi? kto to zrobił?ty czesiu przerabiasz wodę drożdże i cukier na bimber no ale żeby pandemie na wojne przerabiać?załaduj czesiu widłami przyczepę gnoju to ci mózg przewietrzy.
tak samo jak kiedyś pewien gość zamienił wodę w wino :D ty nie masz na tyle rozumu żeby zrozumieć że nasz rząd to tylko marionetki!!!
ten gość to nawet pepsi coli na coca colę nie przerobił a każdy rząd jest od kogoś zależny. rząd rosji od cara putasa. car putas od swojego zdrowia . zdrowie putasa zależne jest od jego prostaty. a zatem hegemonem rosji jest prostata. reszta to marionetki.

0
cześ
spajker. powiedziała :
cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
cześ powiedziała :
Ja pamiętam tylko plandemię którą zamienili na putinowską wojenkę, taki to rozwój... sad
oni zamienili wirusa na wojnę jak to się robi? kto to zrobił?ty czesiu przerabiasz wodę drożdże i cukier na bimber no ale żeby pandemie na wojne przerabiać?załaduj czesiu widłami przyczepę gnoju to ci mózg przewietrzy.
tak samo jak kiedyś pewien gość zamienił wodę w wino :D ty nie masz na tyle rozumu żeby zrozumieć że nasz rząd to tylko marionetki!!!

0
spajker.
cześ powiedziała :
spajker. powiedziała :
cześ powiedziała :

0
cześ
spajker. powiedziała :
cześ powiedziała :

0
spajker.
cześ powiedziała :

0
Leslie
Słowo Regionu - Sprawdź, jak rozwija się Dolny Śląsk. Raport o stanie Województwa dostępny online
My brother suggested I might like this blog.He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!my blog post - Get Idea About Your Bit
0
cześ
0

Przeczytaj także